Over

IMG_9711Welkom op de site van Schoonheidssalon Linn! Mijn naam is Linda Bos.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kapster, en na 7 jaar werkervaring heb ik eindelijk de stap genomen en mijn eigen salon geopend. Ik heb voor de schoonheidssalon gekozen omdat daar toch echt mijn hart ligt.

Ik heb een goed gevoel als de klanten, tevreden, mooi en ontspannen de deur uit gaan! Tijd voor de klant staat bij mij centraal. Verder doe ik veel aan bij scholingen en cursussen. Want bij blijven, de nieuwe ontwikkelingen leren, en de klanten wat nieuws kunnen bieden vind ik erg belangrijk.

Ook ben ik volledig afgerond in de opleiding: permanente make-up van eyeliner, lipliner en wenkbrauwen. En de master trainingen van de hairstroke techniek, hairstroke microblading, powderbrow en miracle brow met permanente make-up.

Ook ben ik lid van de vakorganisatie ANBOS.
Belangrijk is dat de schoonheidsspecialiste gekwalificeerd is in het vakgebied. ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS, dan kunt u er zeker van zijn dat deze:
  • In het bezit is van een vakdiploma
  • Volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt  
  • Vakgerelateerde workshops volgt

 

Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.